OBOWIĄZKI nadzór pracowników wykonujących pracę na przyjęciu żywca stanowiskowa kontrola realizacja powierzonych zadań kontrola jakości produktu zapewnienie ciągłości produkcji kierowanie procesami uboju z zachowaniem reżimów sanitarnychOCZEKUJEMY umiejętność rozwiązywania problemów i dobrej organizacji pracy zaangażowanie w wykonywaną pracę wykształcenie wyższe, (mile widziane kierunki: technologia żywności, inżynieria produkcji, towaroznawstwo nie jest to warunek konieczny dokładność gotowość do podjęcia pracy w systemie zmianowym praca w równoważnym systemie czasu pracy x w tygodniu po godzin zmiany dzienne i nocne dyspozycyjność umiejętność pracy w sytuacjach stresowych mile widziane doświadczenie znajomość języka angielskiego, niemieckiego, będzie dodatkowym atutemOFERUJEMY stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku lidera w branży drobiarskiej pracę na pełen etat zatrudnienie bezpośrednio u pracodawcy możliwość rozwoju kompetencji osobistych i zawodowych, awansu wszelkie środki, szkolenia i urządzenia konieczne do wykonywania obowiązkówOFERTY PROSIMY SKŁADAĆ NA ADRESOferty prosimy kierować na adres mailowy: óły pod nr telefonu: Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.